Over ons

TraumaPet Logo

TraumaPet®

TraumaPet® producten worden sinds 2014 in Europa verkocht en hebben al duizenden viervoeters geholpen om het herstel te versnellen.

Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex®, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen.

Het doel van TraumaPet® is om de kwaliteit van leven van onze harige vrienden te verbeteren door het herstel van onaangename aandoeningen te versnellen. 

Het TraumaPet® project is ontstaan uit een onderzoeksproject ​​van het Ministerie van Industrie en Handel van de Tsjechische Republiek, onder de noemer “FR-TI2 / 205 - Onderzoek en ontwikkeling van medische hulpmiddelen op basis van nanotechnologie”.

Dit onderzoek ​​toonde de effectiviteit van zilveren nanodeeltjes aan, door de ontstekingsremmende effecten die de genezing bevorderen. Door de toenemende resistentie van ziekteverwekkers tegen antibiotica zijn de producten een zeer effectief alternatief om uw huisdier bij bepaalde problemen te ondersteunen. Onze producten worden al meerdere jaren gebruikt door dierenartsen, en we werken nauw samen met de Veterinaire en Farmacologische Universiteit in Brno, voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

De TraumaPet® Productlijn

TraumaPet® Oor, Oog, Mond en Huid producten worden ingezet bij een breed scala aan aandoeningen. Doordat de werking van zilver geen resistentie ontwikkelt bij bacteriën zoals bekend is bij antibiotica, kunnen de producten zowel preventief, als bij problemen ingezet worden. 

Producten met NanoComplex® Colloïdaal Zilver:

 • Oordruppels: voor rode oren, oorjeuk, oormijt, oorontsteking
 • Oogdruppels: voor geïrriteerde, rode, of ontstoken ogen
 • Tandpasta: voor tandsteen, tandplak, stinkende adem
 • Mondgel: voor parodontitis, wondjes in de mondholte
 • Wondgel: voor open wondjes, schaafwondjes, bijtwondjes
 • Huidcrème: voor droge huid, huidirritatie, eczeem, hotspots
 • Shampoo: voor droge en geïrriteerde huid, nare geurtjes 
 • Verzorgings-kit: 17-delige kit voor dieren

   

  NanoComplex sro

  De fabrikant van de producten, het bedrijf NanoComplex sro, houdt zich bezig met toegepast onderzoek op het gebied van moderne technologieën, zoals het commerciële gebruik van nanotechnologieën.

  Door vele jaren kennis en ervaring, is NanoComplex sro een gewilde onderzoeks-partner geworden, en helpen we regelmatig om nieuwe kennis over te dragen naar praktische toepassingen.

   

  Flo-Bro vof

  Flo-Bro vof is de distributeur van TraumaPet® producten in Nederland.

  Adres: Hofstraat 26, 2435 WW Zevenhoven

  KvK Nummer67946488